tavaszi koncert

Készültünk a tavaszi koncertünkre…

Kellemes ünnepi napokat – minden gond ellenére szép tavaszt Mindenkinek!
Örömmel jelentjük, hogy a Társasköri koncertünk időpontja megvan: november 29-én vasárnap este lesz – reményeink szerint az összes tervezett fellépőnk részvételével!

Az évente megrendezett jótékonysági est a színvonalas műsor, közösségépítés, érzékenyítés, a jó hangulatú élmények mellett a támogatás, az adakozás örömét is jelenti. A nyári táborainkra gyűjtöttünk. Az idei táborra már megkötöttük a szerződést: július 13 – 19-a között lesz a Velencei tónál. Az érintett izombetegek és családtagjaik nyaralásához szükségünk van az Önök adományaira. Kérjük Támogatóinkat, hogy az eddig átutalt összegeket tekintsék az őszre halasztott koncertünk “elővételi jegyének”. Természetesen, aki kéri, annak visszautaljuk. Az Óbudai Társaskörben már megvásárolt jegyek érvényesek az őszi koncertre, vagy az Alapítvány székhelyén – előzetes időpont-egyeztetés után – visszaválthatók. Aki ezután utalja majd az adományát, kérjük, a közlemény rovatba írja be: “az őszi koncert belépője = a nyári tábor támogatása” Bankszámlaszámunk: MKB 10300002-20162043-00003285

Sokminden nehézséget legyőztünk már, ezen a járványon is túljutunk. Kérjük, tartsák be az ajánlott óvintézkedéseket, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Comments are closed.