Az alapítvány lassan két évtizedes munkájának alappillérei önkénteseink. Vannak, akik az első pillanattól kezdve velünk vannak, vannak, akik időközben csatlakoztak hozzánk és vannak, akik egy-egy időszakban voltak velünk.

Nagyon sokszínű csapat vesz minket körül, sok a feladat, sokféle, így állunk össze egy olyan nagy családdá, ahol számíthatunk egymásra.

Nem könnyű vállalás ez, így hatalmas segítség minden nekünk adott szabad perc, szó, fizikai segítség, bármi, amiből erőt meríthetünk.

Önkénteseink között van diák, tanár, ügyvéd, orvos, pszichológus, színművész, gyógytornász, szociális munkás … és hosszasan sorolhatnánk, mely területekről kapunk önkéntesen szakmai vagy civil segítséget. Mindenki a maga módján tesz hozzá ahhoz, hogy az alapítvány teljesíteni tudja célkitűzéseit.

Köszönettel tartozunk azoknak, akik akár alkalmi segítséggel, akár hosszú évek munkájával támogatnak bennünket.

A teljesség igényével képtelenség felsorolni mindenkit, akire számíthatunk, számíthattunk a hétköznapokban és ünnepnapjainkon, rendezvényeinken.

Arra gondoltunk, hogy néhány fotó segítségével megmutatjuk oldalunk látogatóinak, hogy milyen sokszínű csapat áll mellettünk, és így fejezzük ki hálánkat nekik azért, amit értünk tesznek.