Szent Efrém Férfikar

2021. évi jótékonysági koncert: október 10-én az Óbudai Társaskörben

Örök optimistaként  bíztunk  benne, hogy az idei tavaszi koncertünkre sor kerülhet  – ha korlátozott létszámmal is – április 25-én találkozhatunk. De sajnos nem.

Mindenféle jóslások szerint őszre visszatér a normál koncertélet – október 10-e vasárnap estére lefoglaltuk az Óbudai Társaskör nagytermét. Reménykedünk, hogy  a tervezett műsorral megtarthatjuk majd a jótékonysági estünket:  Gáspár András, Palkó Gergely, a Szent Efrém Férfikar, Kaáli Anna és Fedelin Márk, a RapStars, Malek Andrea és Jáger Bandi csodás fellépésével. A névsor a fellépés sorrendjét jelzi.

Harmadik nekifutásra már sikerülnie kell. . .

Az évente megrendezett jótékonysági est a színvonalas műsor,  közösségépítés, érzékenyítés, a jó hangulatú élmények mellett a támogatás, az adakozás örömét  is jelentette.  A nyári táborainkra gyűjtöttünk.  Az idei táborra már lefoglaltuk a helyszínt: augusztus 2 – 8-a között lesz a Velencei tónál.  Az érintett izombetegek és családtagjaik nyaralásához szükségünk  van az Önök adományaira. Kérjük Támogatóinkat, hogy az eddig átutalt összegeket tekintsék az őszre halasztott koncertünk “elővételi jegyének”.  Az  adományoknál, kérjük, a közlemény rovatba írják be:  “az őszi koncert belépője = a nyári tábor támogatása”     Bankszámlaszámunk: MKB 10300002-20162043-00003285    Köszönjük.

Sokminden nehézséget legyőztünk már, ezen a járványon is túljutunk.

Most van a szezonja:  kérjük, személyi jövedelemadójának 1 százalékával is segítse alapítványunkat: adószámunk: 18109726–1–41

 

Comments are closed.