Támogatóink között köszönthetjük immár a Magyar Nemzeti Bankot is!

2018. május 10.

Örömmel tájékoztatjuk honlapunk látogatóit, hogy a Magyar Nemzeti Bank az idén befogadta pályázatunkat - és hatmillió forinttal hozzájárult Alapítványunk karítatív tevékenységének finanszírozásához!  A támogatási összeget az izombeteg érintettek gyógymasszázs és gyógytorna kezeléseire, gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök  beszerzésére, a honlapunk továbbfejlesztésére fordítjuk. Továbbá részben ebből fedezzük a közösségünk számára nélkülözhetetlen családi találkozók, mentálhigiénés programok, az idei nyári tábor költségeit, a mozgáskorlátozottak közlekedését.

Beszámoló a támogatás megkezdése óta eltelt eseményekről: Már volt több pszichoterápiás csoport-beszélgetés, hetente többször több izombeteg érintett is örül a számukra elengedhetetlen gyógytorna és gyógymasszírozás foglalkozásoknak.  Erről a múlt héten volt is egy riport az M1-en az Esély című műsorban. 

https://www.mediaklikk.hu/video/esely-2018-05-05-i-adas/

Április utolsó hétvégéjén száz fő részvételével megtartottuk az érintett családok kétnapos találkozóját.

A rendezvényre történő utazásaik költségtérítésére a támogatási összegből 240.000 forintot használtunk fel, a 2.518.500 forintos  szállás-étkezés számla részbeni kifizetésére pedig 350.000 forintot.

 Az érintettek nevében köszönjük a döntéshozók pozitív hozzáállását, missziónk megvalósításának támogatását!