A nyári táborunk július 30 – augusztus 5. között lesz a Velencei tónál!

2018. május 14.

Talán kipihentétek már a hévízi találkozót – az érők már túlvannak az írásbeliken, az ifjabbak még koptatják a sulipadokat  - de már a vakációra is gondolunk.
Mindenki tudja, hogy a nyári táborunk július 30 – augusztus 5. között lesz a Velencei tónál. Mindenki egy helyen a   http://www.vvsi.hu/   ​ hotelben, 2484 Gárdony-Agárd, Tópart u. 17.
Aki elhatározta, hogy jön, rögvest írja meg, hogy lássuk a biztos részvevők számát.

1.

Jelentkezési határidő június 20. szerda éjfél.  Kérjük a jelentkezést emailben írjátok meg a

gyogyitojooszandek@gmail.com ÉS az oberrecht.gabriella@gmail.com  címekre. 

Az a jelentkezés érvényes, amely mindkét címen megjelenik. 

2.

Egy fő egy napi részvételi díja 9.500 forint, a hat nap: 57 ezer forint. Természetesen az érintettek most is az  Alapítványunk vendégei!

Több pályázatunk és gyűjtési akciónk  is folyamatban van, a családtagok és önkéntesek esetleges hozzájárulási összege ennek függvénye. A részletekről emailben tájékoztatjuk a részvevőket. Jelenleg kilencven főre foglaltuk le, kérjük, tartsátok be a jelentkezési és átutalási határidőt, hogy biztos minden igénylőnek jusson hely.

Tervezett program :

- tájékoztatók orvosi, jogi és egyéb hasznos tudnivalókról

- jön a Bátortábor GO csapata

- gyógytornás, gyógymasszázs-foglalkozások

- pszichológiai csoport-beszélgetések

- játékok

- kézműveskedés

- táncterápia

- tóparti séták

- bográcsozás

- kimittud és

meglepetések.  

FONTOS: a napokban még sokan készítik a jövedelemadó bevallásukat - kérjük a rokonok, barátok, ismerősök figyelmét hívjátok fel arra, hogy nincs jobb döntés, mint a GyJSzA!

Adószámunk: 18109726-1-41.  A rendelkezési nyilatkozaton jelöljék be, hogy az email-címük közölhető velünk, így meg tudjuk köszönni támogatásukat.

Az előző évben 445 fő felajánlásából 1.792.060 forintot kaptunk. Reményeink szerint ezt legalább húsz százalékkal növelni kéne:  mint a felajánlók számát, mint pedig az összeget.

Szép nyári napokat Nektek, nekünk!

Gabi, Zsófi