Nagy siker volt a jótékonysági rendezvényünk 2014. február másodikán az Óbudai Társaskörben

2014. február 2.

Kedves Barátaink! Mind, mind, akik február másodikán ott voltak a Társaskörben - köszönjük, hogy eljöttetek.

Hálásak vagyunk fellépő művészeinknek, akik mind ellenszolgáltatás nélkül, a segítés örömével jöttek, s csodás műsorral leptek meg bennünket.

Drága Ifjú Zenepalánta Jana! Nagyon szépen játszottál - köszönjük bátorságod, sok gyakorlásod. Mile Tanár úrnak is hálás köszönet a szép zenélésért!

Drága Eszter és Ernő! Köszönjük a párizsi hangulat-varázst Óbudán. Csodálatos voltak Eszter igazi "piaf" dalai. S Ernő harmonika-zenéje nyomán ott éreztük magunkat a párizsi utcákon. Köszönjük Nektek a segítő támogatást!

Drága Nyolcadikosok! A műsorotok most is izgalmas-mozgalmas meglepetés volt. Köszönjük az évek során előadott jeleneteket, a mindig kreatív munkátokat! Szeretnénk megköszönni, Báder Melinda, Fónad Anita, Lányi Marietta Vajna Kinga tanárnőknek, hogy mindig segítették a gyerekeket a felkészülésben. Reméljük, annak ellenére, hogy jövőre már más-más középiskolában tanultok, találkozunk majd rendezvényeinken. Reméljük, nem kell majd Lengyel Panka kristálytiszta hangját sem nélkülöznünk.

Drága EMSZÍÍÍ Művészeink! Kedves Dani és Roli! Jók voltatok - mint mindig. Több ismerősöm is mondta, hogy mélyen elgondolkodtatta a művetek. Köszönjük a fellépéseteket! Folyt.köv. április utolsó hétvégéjén Bogdányban.

Drága Presser Gábor! Kedves Pici-bácsi! Köszönjük, hogy eljött és a dalai mellett érdekes történetekkel is megörvendeztette közönségét. Ezen este szép emléke sokáig erőt ad majd nekünk, megszépíti  a mindennapjainkat.

Drága András! Kedves Konferansziénk! Te vagy az igazi megbízhatóság, állandóság koncertjeinken. Köszönjük vidám műsorvezetésed, sok-sok segítséged!

Hálásak vagyunk a helyszíni támogatásokért:  néhány tábori napra összegyűlt a fedezet! S reméljük, bankszámlánkon is szaporodnak még az átutalások.

Most jönnek szép sorban majd a többi alapítványi eseményeink. Jelezzük, ha megint "családi" koncertet tartunk: a következő valószínű nyáron lesz Dunabogdányban.

S külön köszönjük sok önkéntesünknek, hogy résztvettek a koncert előkészítésében és a Társaskörben is rengeteget segítettek.

S előre köszönjük Bánlaki Szabolcs fotóit, melyeket pár napon belül láthattok.

Köszönet az előző és következő táborlakók nevében: Gabi

A színvonalas műsorban felléptek: Abramov Dani, Gáspár András, Kárász Eszter, Horváth Roli, Mile Ferenc, Oberrecht JanaPresser Gábor és  Weszely Ernő valamint a pesthidegkúti Gyermekek Háza  végzős 8. osztályosai