Eredményes volt a II. Rehab Critical Mass: május 17-én vasárnap délután.

A II. Rehab Critical Mass tavaszi felvonulása2015. május 17.-én vasárnap 14 órakor kezdődött a Nulla kilométer kőnél (Clark Ádám tér). Innen vonultunk át 15 órakor az Erzsébet térre, ahol fergeteges kulturális programok várták a résztvevőket. Többen voltunk, mint az I. összejövetelünkön, de kevesebben,  mint a III. Rehab Crititical Mass rendezvényein . . .

Többször levetítették az „Az a baj”  klippet melyben rappereink:  Abramov Dani és Horváth Roli is főszereplő. Büszkék vagyunk rájuk!

Egy vidám, tavaszi, piknik jellegű rendezvény volt, amelyen mindenfajta fogyatékossági csoport képviseltette magát.

Teljesen politikamentes, önmegmutatás, amely a fogyatékossággal élő társadalmi rétegben meglévő értékeket kívánja kiemelni. Új, és újszerű, innovatív megoldásokat bemutatni, amelyek vagy a társadalmi elfogadottságot, és beágyazottságot segítik elő, vagy egyszerűen a mindennapokat könnyítik meg.

Az egész nap üzenete felfűzhető arra a szójátékra, hogy „Másképp, de mindenki képes.” Ezt egy jó hangulatú, majálisszerű együtt ünnepléssel fejeztük ki.

Célunk egy pozitív cselekvési stratégia kidolgozása, mely hatékonyan segíti a döntéshozókat az érintettek bevonásával egy motiváló környezet kialakítására, a társadalmi integráció erősítésére.

További infók a Facebook oldalon.