BUÉK 2019! És már szervezzük a tavaszi alapítványos találkozót:

2019. január 17.

Örömmel vettük a hírt, hogy mehetünk a dunabogdányi Gyereküdülőbe a tavaszi találkozónkra  - március 15-e  déltől  17-e délig ! Bár nem igazán tavasz még, de ez a hosszú hétvége van - és ránk mindenhol bármilyen időjárásban jó idő vár.
Aki szeretne részt venni, kérjük minél előbb jelentkezzen - legkésőbb február 20-a szerda éjfélig! Kérjük a jelentkezést emailben írjátok meg a  gyogyitojooszandek@gmail.com  ÉS  az oberrecht.gabriella@gmail.com  címekre.  Az a jelentkezés érvényes, amely mindkét címen megjelenik. A  részvételi hozzájárulás KÉT  NAPRA  a 11 ezer forint  bekerülési érték  egyharmada, azaz HÁROMEZER-HATSZÁZ  forint személyenként.  Természetesen az érintett izombetegek ezentúl is az  Alapítványunk vendégei  - és  most anyagi helyzetünk megengedi, hogy EGY fő kísérőt is vendégül láthassunk.  A hozzájárulást  február 21-e csütörtök éjfélig kérjük átutalni az Alapítvány bankszámlájára : MKB  10300002-20162043-00003285 -  a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a részvevők nevét.  Tervezett programok a szokásosak, ahogy konkretizálódik, kiírjuk a honlapra és az fb-re.

​2.   A jótékonysági koncertünk április 6-a szombat este lesz az Óbudai Társaskörben. Készül a meghívó, februárban megkapjátok, addig is jegyezzétek meg a dátumot.

Köszönjük az Esély forgatócsapatának, hogy ismét meglátogattak bennünket tavaly novemberben! Az adás itt tekinthető meg.