2017. évi tavaszi családi találkozó Dunabogdányban: április 29 - május 1.! Íme a program és a fotók:

2017. április 29. - 2017. május 1.

29. szombat:

Délelőtt: érkezés  délelőtt, elhelyezkedés, ismerkedés

Délelőtt -  s egész nap:  masszázs:  Kárpáti Zolibá  kényeztette a gyerekeket

Délben: ebédelés két turnusban

Majd:  séta a Dunaparton - az új Tündérkert felfedezése: fagylaltozás és sütivel is pótoltuk a hosszú út energiaveszteségét . . .

Délután: négytől  hatig:   orvosi  tájékoztatók az aktualitásokról – dr. Pálmafy Beatrix és dr. Karcagi Veronika.  Továbbá Muzsnai Bernadett diatetikus étkezési tanácsai - az előadás diáit hamarosan itt is láthatjátok. Majd  tájékoztató hangzott el az Alapítvány idei tevékenységéről, futó és beadott pályázatainkról,  a nyári táborunkról - ami a Velencei tónál lesz augusztus 13 - 18. között. Felnőtt programok alatt az ifjúságot  kézműveskedés, társasjátékok, laza beszélgetssel szórakoztatttuk.

Este hat: vacsora két turnusban

utána: Kimittud a bátrak most is szuper számokkal készültek!

majd: Ádok Marianna tánc-terápia foglalkozásán lazítottak a táncoskedvű lányok

30. vasárnap:

Reggeli után: szuper művészetterápiai foglalkozás volt  – Balázs Ágival és Gáspár Andrással

Délben: ebédelés két turnusban

Majd:  séta a Dunaparton, fagylaltozás - felidéztük nyári emlékeinket a Szúnyog büfében Király

Utána:   Dr. Radványi Katalin pszichológus beszélgetett - előbb az apákkal, majd a többi családtaggal, önkéntessel is. KÖSZÖNJÜK! Kati hasznos kérdései nyomán most is leltünk néhány megoldást gondjaink enyhítésére. Szóba kerültek az egyenlő, pontosabban egyenlőtlen bánásmóddal kapcsolatos gondok. Sok hasznos információt találhattok ebben a témakörben a  http://www.egyenlobanasmod.hu/  honlapon !

Este: vacsora két turnusban

Majd a Momentán társulat ajándék-előadása  http://momentantarsulat.hu/         KÖSZÖNJÜK Bódi Gergőnek és csapatának a másfél óra vidámságot!

01. hétfő:

Reggeli után :  terápiás  foglalkozást tartott Németh Sándor - köszönjük a bogdányi környezetre speciálisan összeállított kérdéssort is! Jót mulattunk a kvízkérdések megoldása közben.

majd délben: Búcsúzkodás elutazás    Sírós