2016-ban Hévízre jött a Mikulás december 3-4-én! Íme a fotóalbum:

Örülünk, hogy kerek százan köszöntöttük a jó öreg Mikulást a hévízi Panoráma szálló termeiben . . .  

A tervezett programot bőven megvalósítottuk: Király

Érkezés december 3-án szombaton dél körül.

Folyamatos program: délután – vasárnap délelőtt érintetteknek: masszázs-élmény Kárpáti Zoli varázskezei által - masszírozandók sorrendjét, beosztását szombat délután Szandi Nelli, vasárnap délelőtt Kozák Olívia és Rebeka szervezte.

Közös programok: kettő és három óra között séta a parkban, a tó körül, a Tófürdő meglátogatása szakértő vezetővel.  KÖSZÖNJÜK a munkatársak kedvességét, segítőkészségét!

A Borostyán teremben: három és fél négy között tájékoztatás az aktuális információkról.

Négy – fél öt környékén érkezett a Mikulás, akit szuper kimittud számokkal vártunk.  Aki párperces videókat is készített – küldje el Somogyi Zsófinak!

A műsorra meghívtunk néhány külső vendéget, szponzort is - akik örömmel eljöttek és velünk ünnepeltek. 

A svédasztalos vacsora után laza beszélgetés, zeneterápia, kézműves mesterkedés  - szabad idő várt ránk. A hidegálló bátor felnőttek éjszakai séta közben forraltborral melegítették magukat.  A mamáknak, önkénteseknek most rejtett volt a  táncterápia Ádok Mariettával.

Vasárnap svédasztalos reggelin dőzsölhettünk, majd irodalmi vetélkedőt, versírás versenyt szervezett Rómeó. Szülőket igyekeztünk rávenni a tófürdőzésre - többen éltek is az alkalommal. Jópáran a fedett fürdőt választották inkább.

Vasárnap az ebédet a Gyöngyvirág étteremben fogyasztottuk el – utána néhányan még visszamentek a fürdőkbe - hogy a szomorú búcsúzkodás után felviduljanak.

A visszajelzések szerint ez is egy jó kis buli volt . . .    Szuper hétvége  - szikrázó napsütésben.  Király