15 éves az Alapítvány! Családi találkozó Bogdányban 2017. november 3 - 5.

Örülünk, hogy most is sokan eljöttetek - telt ház volt a hétvégi találkozónkon: 55 ottalvó részvevővel és a 22 jövő-menő látogatóval csodaszép napfényes időben kellemes órákat töltöttünk együtt. Emlékeztünk Zsocira, Ádámra és Somára - és ünnepelünk is hiszen 15 éves a Gyógyító Jószándék Alapítvány! Az ünnepi fotó a nyári alapítványos trikókban készült, volt akinek még abban is melege volt . . . KirályPénteken sok-sok beszélgetés volt, kézműves foglalkozások és nagy séta a Dunaparton. Vacsora után emlékeztünk vendégünk, segítőnk Rácz Cili csodás bensőséges hangulatot varázsolt:  a könnyeink és mosolyaink átmosták lelkünket.
Köszönjük Somogyi Brigi és Peti csodaszép fotómontázsát - amit többször is lejátszottunk a két nap alatt.

A telihold kísért bennünket, amikor az Ádok Marietta és csapata által kreált úszó virágkoszorús mécsest a strandon vízrebocsátottuk. Az majd a  palackbazárt üzeneteinkkel lassan odaér majd a Feketetengerhez  - persze  Zsoci, Ádám és Soma már sokkal hamarabb megkapta.

Szombaton csoport-beszélgetések, játékok mellett felnőtteknek tájékoztatót tartott Bánlaki Szilvi a jogi és egyéb kérdésekről, a most beadható gépkocsi-támogatás szabályairól. Oberrecht Gabi beszélt az Alapítvány aktuális feladatairól, a beadott pályázatokról, a jövő évi tervekről. Délelőtt fél 11-től dr. Mateisz Lénárd kardiológussal volt hasznos ismerkedő-beszélgetés. Délután nem hagyhattuk ki a napfényes Dunaparti séta-repetát, majd Jana, Dorka és Levi vezetésével készültek a hóemberek és Rudolfok - lesz majd ajándék a szülőknek. A táncterápiával párhuzamosan készültünk a kimittudra. Vacsora után  szülinapi ünneplés, kvíz csapatjáték - majd karaokés táncolással és nagy beszélgetésekkel teltek az éjszakai órák.   

Vasárnap:  reggeli után már a búcsúzkodás következett . . .  Köszönjük minden önkéntesünknek, hogy áldozatos munkájukkal fenntartják közösségünket! Nélkülük ez a családi találkozó se lett volna ilyen feledhetetlen. A fotók Bánlaki Szabolcs és Szandi Nelli alkotásai  - KÖSZÖNJÜK!

Köszönjük sok barátunknak, hogy Soma sírcsokrára támogatást utaltak! Az összegyűlt hatszázhúszezer forint - a részvevők hozzájárulásásval kiegészítve - fedezi a hétvégi családi találkozónk költségeit. Köszönjük a FairFair Kft. támogatását, amelyet ezen találkozónkon elfogyasztott élelmiszerekre fordítottunk.