És készülünk a nyári táborozásra a Velencei tóhoz: július 29 - augusztus 04.

Örülünk,  hogy az idén is sokan jelentkeztetek a nyári táborunkba!  A jelentkezés lezárult, aki szeretne ottalvás nélkül meglátogatni bennünket július 20-a szombat éjfélig írja meg  a gyogyitojooszandek@gmail.com címre.

Szeretettel várunk Benneteket július 29 – augusztus 4. között a Velencei tónál. Érkezés 29-e hétfőn délelőtt tíz órától.  A „telekocsi”-t Kozák Laci szervezi: lkozak.bp@gmail.com  

Kérjük,  neki írjanak, akinél van szabad hely, és szívesen hozna valakit - és  jelentkezzenek, akik szállítást kérnek. Ha valakik már megegyeztek egymással, azok is írják meg Lacinak, ne őneki kelljen nyomoznia.

Szobabeosztás szervező Kozák Claudia.  Ha valakinek szobával, szobatársakkal kapcsolatos kérése van, kérjük  neki írja meg ckozak67@gmail.com  és a speciális étkezési igényeket is Claudiának írjátok meg. (Copyval a gyogyitojooszandek@gmail.com címre is.)

Mindenki hozza magával az emblémás alapítványos trikókat – jól mutatunk benne a fotókon.

 A harmadik és további családtagok hozzájárulási összege a bekerülési érték kb. egyharmada, azaz HÚSZEZER forint személyenként. Ezt az összeget már többen átutalták, de  van, aki még nem :(    Kérjük átutalni az Alapítvány bankszámlájára  MKB  10300002-20162043-00003285 - a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a részvevők nevét."